Teambuilding i Tällberg

Arc Metal är inne i period av stora investeringar när det gäller maskiner och produktionsutrustning. En sak som inte får förbises när det gäller investeringar är att investera i de anställda. Därför har samtliga anställda varit på en tvådagars utbildning. Utbildningen genomfördes inramat av en fantastisk miljö i Tällberg i hjärtat av Dalarna.

Utbildningen berörde saker som motivation, prestation, reflektion och hur vi människor påverkar varandra. Allt i syfte att få en ännu trevligare arbetsplats där vi som individer och grupp trivs och levererar på topp. Utöver det var det första gången efter en lång pandemi Arc Metals anställda fick möjlighet att träffas i större grupp på ett avslappnat sätt.

Föreläsare var Anders Berglund och Daniel Tynell, vilka ses på bilden. Anders har en lång erfarenhet från att vara ledare på toppnivå inom idrott och näringsliv. Daniel var en av Sveriges bästa långloppsåkare under mer än ett decennium, toppat med tre segrar i Vasaloppet. De båda föreläser numera och delar med sig av sina erfarenheter hur man får grupper och individer att prestera på toppnivå. Arc Metal har tidigare använd dem för ledarutveckling av chefer.